Hvordan vaske ned klær uten å etterlate spor?

Dunjakkestoffer på markedet har generelt følgende typer;Lette og tynne stoffer er en populær trend.For eksempel veier 380t nylonstoffer omtrent 35g per kvadratmeter, hvorav de fleste er kjemiske fiberstoffer.Det finnes også en slags minnestoffer eller antiminnestoffer, som også brukes mer.Kvadratmetervekten på stoffer er omtrent 120g, som er relativt tykt.I tillegg, fjær, vanligvis delt inn i and (grå og hvit) fløyel og gåsedun (grå og hvit), er andelen generelt 90 / 10,80 / 2050 / 50. Andelen av dun er foran og andre fyllstoffer er bak , Selvfølgelig har de med høy andel god kvalitet og god varmebevaring.

1. Forbered først et basseng med varmt vann, som er omtrent temperaturen på hånden din.Ikke vær for varm, og ha en passende mengde vaskemiddel i vannet.

2. Legg dunjakken i den og bløtlegg den i 10 minutter før rengjøring.Vær forsiktig så du ikke gni klærne med hendene.Du må vaske de skitne stedene med en myk børste eller en tannbørste.Børst nøkkeldelene og mindre skitne steder.

3. Ikke vri stekt deigvri for å klemme vannet når du vrir den etter pensling.Bare klem den ned.Etter det, bruk rent vann for å rense vannet fra vaskevæsken.

4. Når du rengjør for andre gang, er det nå tid for tips.Slipp eddik i vannet, og riseddiken du spiser hjemme kan brukes.Vanligvis er mengden matlaging (som en flaskekork) omtrent den samme.Bløtlegg dunjakken i den i 5-10 minutter, elt den grovt, og vær oppmerksom når du tørker.Ikke vri vannet som å vri stekt deigvri, klem det med begge hender langs kornet, og heng det til tørk.

5. Og du må ikke legge den i solen.Bare sett den på et ventilert sted.


Innleggstid: 30. mai 2022